Aktiegruppen slår upp portarna!


Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/aktiegruppen.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1997

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/aktiegruppen.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1997

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/aktiegruppen.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 2009

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/aktiegruppen.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 2026

Vi är mycket stolta över att äntligen kunna slå upp portarna till Aktiegruppen! Sedan i Februari har vi jobbat med att ta fram en stilren och fungerande plattform. Samtidigt har vi arbetat fram intressant material som successivt kommer bearbetas och släppas i blogg- och analysform. Vi vill vara med och informera samt inspirera alla Er aktieintresserade där ute.

Vår ambition är att ständigt utvecklas genom lyhördhet och noggrann lägesanalys. Vi uppskattar och tar mer än gärna emot all form av feedback som enkelt kan ges via knappen ”Feedback” till höger eller via formuläret under kontakta oss i menyn. Här kan ni även tipsa om aktier ni vill att vi ska titta på vilket i slutändan kan resultera i att de får en plats på sidan.

Till en början kommer inte allmän registrering att vara möjlig men detta är något vi vill kunna erbjuda framöver. Så länge blir vi jätteglada om ni går med i vår facebookgrupp eller följer oss på twitter :-)

Det går även att rekommendera vår sida genom ikonerna nedan!

Vi hoppas inom kort på att börja släppa det första betydande materialet. Se till att vara här först när det händer!

Välkommen!

Bästa hälsningar
Redaktionen